به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، معمولاً زمانی که ما از کسب و کار صحبت میکنیم، اولین سوالی که به ذهن ما میرسد، این است که؛ سرمایه برای راه اندازی کسب و کار را چطور تهیه کنیم؟ به جرأت میتوانیم بگوییم که کسب و کارهای آنلاین زیادی بودهاند که با سرمایه اندک شروع به کار کرده، و با تلاش و پشتکار به موفقیت بالایی دست پیدا کردهاند. در ادامه قصد داریم که به شما نحوه راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه را آموزش دهیم؛ پس با ما همراه باشید.
مزایای کسب و کارهای اینترنتی
کسب و کارهای اینترنتی مزایای بسیار زیادی دارند، که این مزایا باعث محبوبیت آنها و همچنین ایجاد تمایز آنها با کسب و کارهای سنتی، شده است. در ادامه چند مورد از بارزترین مزایای کسب و کارهای اینترنتی را برای شما بیان خوایم کرد:
۱. نیاز نداشتن به سرمایه زیاد: اکثر کسب و کارهای اینترنتی یا به سرمایه نیاز ندارند و یا اگر هم نیاز داشته باشند، میتوان با سرمایه بسیار اندک، کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی نمود؛ به عنوان مثال برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین کفش، حتماً نیاز به داشتن یک انبار بزرگ پر از کفش نیست، بلکه میتوانید با جذب یک تأمین کننده، کسب و کار خود را استارت بزنید.
۲. محدود نبودن به مکان: اگر کسب و کار شما اینترنتی باشد، هیچ موقع محدود به مکان نمیشوید و براحتی میتوانید در کل کشور محصولات و یا خدمات خود را ارائه کنید. این مزیت بسیار بزرگ به شما کمک میکند که بتوانید جامعه بزرگی از مردم در سراسر کشور و حتی دنیا، را با کسب و کار خود آشنا نمایید.
۳. محدود نبودن به زمان: اگر کسب و کار شما اینترنتی باشید، محدود به زمان نیستید؛ به عنوان مثال اگر شما یک وبسایت فروش کتاب آنلاین داشته باشید، حتی زمانی که شما آنلاین نباشید، یا به مسافرت بروید و یا خوابیده باشید، فروش شما به هیچ عنوان متوقف نخواهد شد و در ۲۴ ساعت شبانه روز فروشگاه شما به روی مشتریان و بازدیدکنندگان باز میماند.
۴. کارفرمای شما خودتان هستید: در صورتی که کسب و کار اینترنتی خودتان را راه اندازی نمائید، خودتان رئیس خودتان هستید و هیچ کارفرمایی نخواهید داشت. شما میتوانید برای خود و یا کسب و کار خود، برنامه ریزیهای دلخواه داشته باشید و برای پیشرفت آن تلاش کنید.
کسب و کارهای اینترنتی مزایای بسیار زیادی دارند که چهار مورد بسیار مهم آنها را در قسمت بالا به صورت کامل به شما توضیح دادیم و در ادامه چند روش مختلف برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه را به شما معرفی خواهیم کرد.
روشهای راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه
امروزه با گسترش اینترنت، بسترهای بسیاری برای راه اندازی کسب وکار اینترنتی بدون سرمایه برای شما مهیا شده است. شما با روشهای مختلف میتوانید محصولات و یا خدمات خود را از طریق اینترنت در معرض دید میلیونها کاربر قرار دهید و به فروش برسانید. در این قسمت قصد داریم دو روشی که در حال حاضر بسیار پرطرفدار میباشند را به شما معرفی نمائیم:
۱. ارائه محصولات و خدمات از طریق شبکههای اجتماعی از جمله اینستاگرام: در این روش شما بدون نیاز به هیچ هزینهای یک صفحه در اینستاگرام ایجاد میکنید و با تولید محتوا و جذب فالور، براحتی محصولات و یا خدمات خود را به کاربران ارائه مینمایید. اما این روش یکسری معایب دارد که میتواند برای کسب و کار شما بسیار خطرناک باشد؛ به عنوان مثال ممکن است به هر دلیلی شبکه اجتماعی فیلتر و یا تحریم شود و یا اگر محصولات متنوع داشته باشید امکان مدیریت کردن آنها بسیار دشوار است.
۲. ارائه محصولات و خدمات از طریق وبسایت: در این روش شما با هزینه بسیار پایین میتوانید یک وبسایت برای خود راه اندازی کنید و از این طریق محصولات و خدمات خود را ارائه کنید. این روش مزایای بسیار زیادی نسبت به روش قبل دارد که از جمله آنها: امکان مدیریت آسان محصولات، امکان استفاده از گوگل برای جذب مخاطب از طریق سئو، دور ماندن از فیلترینگ در صورت قانونی بودن کسب و کار شما، امکان اتصال درگاه بانکی برای پرداخت آنلاین، در دسترس بودن مشترایان برای ارتباط مجدد با آنها و...
اگر این دو روش را باهم مقایسه کنید، به جرأت میتوان گفت که داشتن یک وبسایت برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه، بهترین گزینه میباشد. اکنون شاید این سوال در ذهن شما به وجود بیاید که "ما چطور میتوانیم یک وبسایت داشته باشیم؟ " در ادامه به این سوال شما پاسخ خواهیم داد.
چگونه میتوان یک وبسایت برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه ساخت؟
درصورتی که میخواهید یک وبسایت برای خود راه اندازی کنید، ولی روش ساخت و طراحی وبسایت را نمیدانید، نگران نباشید! شما میتوانید به کمک آموزشهای رایگان موجود در سایت همیار وردپرس طراحی سایت از طریق وردپرس را یاد بگیرید و یک وبسایت با امکانات مدنظر خود، بدون نیاز به یک خطر برنامه نویسی، برای خود بسازید و درگاه بانکی را به آن متصل نمائید. اگر با سیستم مدیریت محتوای وردپرس آشنا نیستید، به صورت کامل آن را به شما معرفی خواهیم کرد و در ادامه موارد مورد نیاز برای ساخت و طراحی سایت با وردپرس را برای شما با جزئیات توضیح خواهیم داد.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کاملاً رایگان و متن باز میباشد که توسعه دهندگان بسیار زیادی در سراسر جهان در حال بروزرسانی این سیستم سایت ساز قدرتمند میباشند. اگر بخواهیم به زبان سادهتری وردپرس را تعریف کنیم، وردپرس یک نرم فزار است که روی هاست یا فضایی که برای قرار دادن وبسایت روی آن خریداری میکنید، نصب میشود، تا از طریق آن وبسایت خود را راه اندازی نمائید.
برای ساخت یا طراحی سایت با وردپرس چه چیزهایی نیاز داریم؟
همانطور که در قسمت قبل گفتیم، وردپرس یک سیستم رایگان برای ساخت سایت میباشد، اما به تنهایی برای ساخت یک وبسایت کافی نیست. هماکنون مواردی که نیاز دارید تا یک وبسایت کامل برای خود راه اندازی کنید را برای شما نام میبریم.
۱. دامنه:دامنه همان آدرس وبسایت شما میباشد. به عنوان مثال: Example.com . شما از دو راه رایگان و پولی میتوانید دامنه مورد نظر خود را ثبت کنید، و توصیه ما این است که دامنه را بخرید؛ چون دامنههای رایگان مدت دار هستند و بعد از مدتی از شما گرفته خواهند شد. شما میتوانید برای ثبت دامنه به روش پولی، از طریق شرکتهای ارائه دهنده هاست و دامنه اقدام کنید. ارزانترین دامنه، ir میباشد که با قیمت ۶ الی ۲۰ هزار تومان به مدت یک سال، قابل ثبت میباشد.
۲. هاست: هاست فضایی میباشد که وردپرس را باید روی آن نصب کنید تا وبسایت شما ایجاد شود. توصیه میکنیم که برای طراحی سایت با وردپرس، هاست وردپرس تهیه کنید؛ چون برای هاستهای مخصوص وردپرس منابع بهتری در نظر گرفته میشود و باعث افزایش سرعت وبسایت شما خواهد شد. برای خرید این هاستها نیز میتوانید از شرکتهای ارائه دهنده هاست اقدام کنید.
۳. قالب وردپرس : بعد از خرید هاست و دامنه و سپس نصب وردپرس روی آن، نیاز دارید که یک قالب مخصوص به نوع کسب و کار خود را روی وردپرس نصب کنید. قالبهای وردپرس در دو نوع رایگان و پولی ارائه میشود که شما میتوانید برای تهیه قالب رایگان وردپرس در سبکهای مختلف از جمله، فروشگاهی، شرکتی، چندمنظوره و… از به سایت همیار وردپرس مراجه کنید.
۴. افزونه وردپرس: همانطور که گفتیم وردپرس به تنهایی امکانات زیادی ندارید و اگر شما بخواهید که یک وبسایت حرفهای داشته باشید باید از افزونههای وردپرس استفاده کنید. به عنوان مثال برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی باید از افزونه ووکامرس استفاده نمائید. این افزونهها هم در دو نوع رایگان و پولی موجود هستند و شما میتوانید براحتی از آنها برای ارتقاع امکانات وبسایت استفاده نمائید.
حال که با پیشنیازات طراحی سایت با وردپرس برای راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه آشنا شدید، شاید با خود بگویید چطور نحوه استفاده کردن از آنها را یاد بگیریم؟ در جواب این سوال، شما میتوانید، آموزش وردپرس سایت همیار وردپرس که به صورت کاملاً رایگان ارائه شده است، استفاده کنید. در این آموزش شما به صورت کامل و مرحله به مرحله طراحی سایت با وردپرس را میآموزید.
چند ایده برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه
باتوجه به گسترده بودن حوزه کسب و کار اینترنتی، ایدههای بسیار زیادی وجود دارد که میتوان توسط آنها به درآمدهای بسیار بالا دست پیدا کرد. ایدههای شما میتوانند در دو حوزه ارائه محصول و یا ارائه خدمات شکل بگیرند؛ به همین منظور ما چندین ایده مناسب را در چارچوب این دو دسته، در ادامه به شما معرفی خواهیم نمود.
ایدههای کسب و کار اینترنتی در حوزه ارایه خدمات
۱. فروش دورههای آموزشی: اگر متخصص در یک حوزه هستید، میتوانید براحتی از طریق آموزش کسب درآمد اینترنتی داشته باشید. شما میتوانید دورههای آموزشی مختلفی تولید کنید و از طریق وبسایت به فروش بگذارید.
۲. فروش خدمات محلی: این نوع کسب درآمد به صورت لوکال یا محلی میباشد؛ به این صورت که شما از طریق راه اندازی یک وبسایت خدمات خودتان، مثل نجاری، رستوران، لوله کشی و… را معرفی کرده، و با سئوی محلی میتوانید سفارش بگیرید و کسب و درآمد نمائید.
۳. ارائه خدمات طراحی سایت: اگر کار طراحی وبسایت انجام میدهید، حتماً به این فکر خواهید بود که یک وبسایت برای خودتان داشته باشید و نمونه کارها و پلنهای فروش خود را در آن به نمایش بگذارید، تا کاربران را از این طریق ایجاب کنید تا طراحی وبسایتشان را به شما واگزار کنند.
۴. فروش کتاب آنلاین: شما میتوانید براحتی یک کتابخانه آنلاین ایجاد کنید و تمام کتابها را به صورت صوتی و یا الکترونیکی دردسترس عموم قرار دهید و از این طریق کسب درآمد نمائید.
ایده در حوزه کسب درآمد از طریق خدمات بسیار زیادمیباشد که چند مورد آنها را برای شما نام بردیم و توضیح دادیم.
ایدههای کسب و کار اینترنتی در حوزه فروش کالا
امروزه فروشگاه اینترنتی در حوزه فروش کالا بسیار زیاد میباشد؛ با این حال باتوجه به گسترده بودن بازار در این حوزه، بازهم جا برای شما خواهد بود و میتوانید با ایجاد فروشگاه اینترنتی برای فروش کالا، کسب درآمد اینترنتی داشته باشید. در این قسمت چند ایده برای ایجاد کسب و کار اینترنتی به شما معرفی خواهیم کرد.
۱. فروشگاه پوشاک و اکسسوری: اگر صاحب یک لباس فروشی هستید و یا اینکه میتوایند در این خصوص تأمین کالا کنید، فروش از طریق اینترنت را به هیچ عنوان از دست ندهید. شما در این حوزه میتوانید براحتی محتواهای جذاب تولید کنید و با جذب مخاطب از این طریق، محصولات خود از جمله لباس و کیف و کفش را به فروش برسانید.
۲. فروشگاه محصول به صورت محلی: معمولاً این نوع کسب و کار بیشتر برای کسانی مورد استفاده قرار میگیرد که سوپر مارکت و یا محصولی دارند که قابلیت ارسال به مدت طولانی ندارند. اگر در این حوزه فعالیت میکنید میتوانید یک وبسایت برای خود راه اندازی کنید و محصولات خود را در شهر خود و یا اطراف به فروش برسانید.
در این حوزه هم ایده بسیار زیاد میباشد و اصولاً کسانی که کالایی برای فروش دارند میتوانند یک وبسایت راه اندازی کنند و محصولات خود را برای معرفی و فروش در آن قرار دهند و این طریق کسب درآمد بسیار بالایی داشته باشند.
نتیجه گیری
امروزه کسب و کارهای اینترنتی بسیار گسترش یافتهاند و کاربران زیادی هم از این طریق به درآمدهای میلیونی رسیدهاند. شما از طریق راه اندازی یک وبسایت فروشگاهی مانند فروشگاه لباس، فروشگاه کتاب آنلاین و غیره، یا وبسایتهای خدماتی مانند وبسایتهای آموزش آنلاین، وبسایت رستوران آنلاین و غیره با وردپرس میتوانید همین الان کسب و کار خودتان را بدون سرمایه راه اندازی کنید و در جهت رشد آن تلاش نمائید و به درآمدهای بسیار بالایی دست پیدا کنید. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد و به شما راهنمایی خوبی برای راه اندازی کسب و کار انترنتی بدون نیاز به سرمایه زیاد، کرده باشد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما